Activiteit

Natuurwerkdag en ringslangencontrole met A Rocha Groene Hart

zaterdag 23 september 2017 , 9:30 - 13:30 uur

Zaterdag 23 september is er weer een natuurwerkdag in de Stolwijkse Boezem aan de Tiendweg in Gouderak. Trek laarzen of stevige schoenen aan in dit prachtige natte gebied. Kinderen zijn ook dan weer van harte welkom.Wij zorgen voor drinken met wat lekkers erbij. Neem zelf een beker mee en natuurlijk een lunch. We beginnen om 9.30 uur tot ca. 13.30 uur.

Deze ochtend komt ook de Werkgroep Ringslangen langs met wie wij samen 8 april de twee broedhopen hebben aangelegd. Zij zullen met ons controleren hoe het gesteld is met de broedhopen en wellicht zien we ook ringslangen.

 Voor vragen kun je contact opnemen met Janneke Bregman (0640121574) of Peter Dijkstra (0643536693).

 

 

 

Locatie
De Stolwijkse Boezem ligt aan de Tiendweg te Gouderak. Meld je tijdig aan op groene.hart@arocha.org. Kom zoveel als mogelijk is met de fiets. Parkeren bij de Boezem is niet toegestaan. De auto kunt u parkeren op de Groene Wetering in Gouderak, dat ligt vlakbij het gebied. U loopt dan over de Snippejagerskade (fietspad) de polder in en slaat bij de kruising rechtsaf. De Stolwijkse Boezem ligt aan uw linkerkant. U wandelt er in circa tien minuten naar toe.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 22 jaar
Illustration
 
Deel dit: