Activiteit

Goed groen doen met A Rocha op de landelijke Natuurwerkdag

zaterdag 4 november 2017 , 9:30 - 13:30 uur

Zaterdag 4 november doet A Rocha Groene Hart net als andere jaren weer enthousiast mee met de landelijke Natuurwerkdag. We kunnen goed groen doen op deze dag zodat we naar lichaam en geest verkwikt worden. Werken in de buitenlucht, in de rust van de Boezem, te midden van de schepping, doet een mens op allerlei manieren opleven. De Stolwijkse Boezem staat er deze tijd van het jaar in volle herfstpracht bij. Vanaf 9.30 tot ongeveer 13.30 gaan we verschillende soorten onderhoudswerk uitvoeren. Werk dat ook goed met kinderen is te doen. Voor de kleinere kinderen hebben we ook kleiner gereedschap en handschoenen.

Aanmelden is noodzakelijk, onder andere in verband met het beschikbare gereedschap: https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/natuurwerkdag-stolwijkse-boezem

Kom zoveel als mogelijk is met de fiets. Parkeren bij de Boezem is niet toegestaan.

Voor vragen kun je contact opnemen met Janneke Bregman (0640121574) of Peter Dijkstra (0643536693).

 

Locatie
Kom zoveel als mogelijk is met de fiets. Parkeren bij de Boezem is niet toegestaan. De auto kunt u parkeren op de Groene Wetering in Gouderak, dat ligt vlakbij het gebied. U loopt dan over de Snippejagerskade (fietspad) de polder in en slaat bij de kruising rechtsaf de Tiendweg op. De Stolwijkse Boezem ligt aan uw linkerkant. U wandelt er in circa tien minuten naar toe.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 6 t/m 22 jaar
Illustration
 
Deel dit:
1 reactie

gerard schotanus

ma 16 oktober 2017 20:49
Aanrader voor jong en oud!