Activiteit

Workshop "Hoe maak ik zinvolle keuzes in mijn zoektocht naar werk"

donderdag 5 april 2018 , 9:00 - 12:00 uur

Als het ertoe doet, heeft het zin. Anders is het onzin. Stop met flauwekul. Maar hoe doe ik dat tijdens de zoektocht naar werk?

Na de zeer inspirerende workshop 'Het roer om, hoe doe ik dat?' is er nu de tweede workshop ‘Het (on)ZIN LAB’ in samenwerking met Mareille van Osselen. Deze keer samen met haar collega Pascal Voorvelt van http://www.onzinburo.nl. Centraal staat het thema ‘Hoe zorg ik ervoor dat ik echt ga doen wat ik leuk vind?’

Als je hier achter komt, kun je werk doen wat waardevol voor je is. Zeker, als je op het punt staat een carrièreswitch te maken of op zoek bent naar werk. Dan ga je namelijk niet langer jezelf aanpassen aan werk, maar kies je voor een baan die bij je past. En daardoor ontstaat positieve energie en bevlogenheid.

In ons (on)ZIN LAB stimuleren we je om jezelf op een andere manier beter te leren kennen waardoor je in staat bent nog bewuster een volgende stap te zetten. Tijdens de workshop is er veel interactie en wordt er gewerkt met zelf doe dingen. Om de intensiteit van de workshop te vergroten, wordt er met een kleinere groep gewerkt.

 Zin om mee te doen? Meld je aan via de website van https://www.debroekriem.nl/event/hoe-maak-zinvolle-keuzes-zoektocht-naar-werk/ 

 

Locatie
Inloophuis Domino, Oosthaven 31c, Gouda
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Koffie en thee (1 euro) zijn voor eigen rekening en moeten contact worden afgerekend.
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
12
Deel dit: