Activiteit

Schildercursus op de woensdagochtend vanaf 16 mei

Op woensdag , 9:30 - 11:30 uur

In Atelier De Hollandsche Maagd, dat aan de binnenplaats achter Galerie De Hollandsche Maagd ligt, start op 16 mei 2018 een nieuwe cursus tekenen schilderen voor beginners en gevorderden. Je leert kijken, composities maken en impressies maken van wat je ziet en bedenkt. We werken in mijn atelier in een kleine groep (7 tot 8 p.) met veel gelegenheid om te experimenteren met verschillende technieken o.m. acryl, aquarel, inkt en gemengde technieken.

Bij mooi weer kun je ook op de binnenplaats achter het atelier werken en ook gaan we, in overleg, een keer op een mooie locatie in de buurt schetsen. Tijdens de cursus kun je bijvoorbeeld werken naar stillevens maar ook portretten tekenen/schilderen of abstract gaan werken. Ik help je met het uitwerken van je eigen ideëen.

Even voorstellen:
Ik ben Anita Gaasbeek beeldend kunstenaar, vormgever en eigenaar van Galerie de Hollandsche Maagd. Ik teken en schilder al vanaf mij 8e jaar met een voorkeur voor figuratief werk. Ik schetste en schilderde dansers tijdens de repetities van o.m. het Nederlands Dans Theater en Scapino Ballet. Maar schilderde bijvoorbeeld ook stillevens en dieren en legde vele vakanties vast in aquarellen en tekeningen. Na mijn opleiding aan de academie (KABK) in Den Haag geef ik al zo'n 20 jaar les aan volwassenen en jongeren.

Inschrijven en informatie
Inschrijven kan nog voor de woensdagochtendcursus van 8 wekelijkse lessen. De eerste les is op 16 mei, De tijden zijn van 9.30 - 11.45u. De kosten van deze cursus zijn € 120,00 exclusief materiaal en inclusief thee of koffie. 
Voor meer informatie: Anita Gaasbeek (0615386063) of www.dehollandschemaagd.nl

Locatie
Galerie De Hollandsche Maagd
Kosten toelichting
De exposities in de galerie zijn gratis toegankelijk, voor cursussen en workshop wordt een aanmelding en vergoeding gevraagd.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op wo 16 mei 2018. Beƫindigd wo 4 juli 2018
Illustration
 
Deel dit: