Activiteit

Werken aan je cv en motivatiebrief

dinsdag 15 mei 2018 , 9:30 - 12:00 uur

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van je cv en of motivatiebrief? Kom dan naar DeBroekriem meet-up op 15 mei bij SamSam op de Bleulandweg 1c in Gouda. Tijdens een meet-up helpen deelnemers uit de community van DeBroekriem elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en gaan samen aan de slag om succesvoller te solliciteren.

Deze meet-up staat speciaal in het teken van je cv en motivatiebrief. Maar ook gewoon een kopje koffie en een gezellig gesprek om ervaringen uit te wisselen is mogelijk.

Karin Weijtens van MV-Werkt zal ons helpen met het beoordelen van cv en motivatiebrief. Karin is sinds 2014 werkzaam als coördinator backoffice en loopbaancoach in spe. Ze begeleidt projecten en fungeert als 24/7 aanspreekpunt voor cliënten die loopbaantrajecten volgen. Zij heeft intussen heel wat cv’s en motivatiebrieven onder de loep genomen en zal ons met haar professionele blik op weg helpen en do’s en dont’s toelichten.

Verder is Peter Stuurman van de partij. Zijn grote passie is fotografie, hij is aanwezig voor het maken van goede profielfoto’s.

Praktische informatie

Het is belangrijk dat je je cv en een motivatiebrief meeneemt.

En – als je die hebt – neem dan ook die brief mee waar je succesvol mee bent geweest zodat anderen hiervan kunnen leren.

Locatie
SamSam
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: