Activiteit

Met Elkaar Festival Gouda Oost 22 september

zaterdag 22 september 2018 , 11:00 - 15:00 uur

Zaterdag 22 september van 11.00 tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom op het “Met Elkaar Festival”, Gouda Oost! Op deze dag wordt in Gouda Oost  rondom het Nelson Mandela Centrum, OBS Wereldwijs, de Ontmoetingskerk en het Anne Frank Plantsoen een “Met elkaar Festival” Gouda Oost georganiseerd. Bewoners uit Oosterwei, Kort Haarlem, Kadebuurt en Goverwelle zijn van harte welkom om geïnformeerd te worden over wat er allemaal te doen is in de wijk. Maar zelf actief meedoen kan ook. Er is een “kleedjes rommelmarkt” waar je je spulletjes kunt aanbieden, een springkussen voor de kinderen, een Buurtplein en verschillende workshops.

De aftrap van het festival vindt plaats rond 11 uur in het Anne Frank Plantsoen waar iedereen  voor is uitgenodigd. Elkaar ontmoeten, gezelligheid en actief zijn voor je buurt….dat zijn de sleutelwoorden. Hou de facebook pagina in de gaten voor actuele informatie. www.facebook.com/Metelkaarfestival

Tijdens dit festival kunnen de verschillende professionele -en vrijwilligers organisaties, vrijwilligers en bewoners op het gebied van welzijn, cultuur, sport en gezondheid zich presenteren. Men kan zich tijdens dit festival presenteren door het bemannen van een kraam, het verzorgen van workshops of neerleggen van informatie.

Locatie
Nelson Mandela Centrum, Wereldwijs, Ontmoetingskerk en Anne Frank Plantsoen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: