Activiteit

GouweStartCafé: Netwerken en Marketing Jaarplanning maken

maandag 7 januari 2019 , 16:00 - 18:00 uur

Tijdens deze aflevering van GouweStartCafé (let op: op maandagmiddag en op een andere locatie) gaan we netwerken en maak je een marketing jaarplanning voor jezelf.
1. Maak een marketing jaarplanning
Op maandag 7 januari 2019 van 16.00-18.00 uur maakt Loes Vork van Vork Communicatie met de aanwezigen stap voor stap een marketing jaarplanning. Aan het werk, dus! Als je het druk hebt, is het best lastig om je marketing goed bij te houden. Structuur en overzicht helpen je dan om het toch te doen. En dat is de voorwaarde voor succes. Tijdens dit GouweStartCafé maak je zelf een planning voor drie maanden, die je zelf kunt uitbreiden naar een jaarplanning. Heel praktisch: doelen bepalen en je acties invullen. Met veel tips om direct je voordeel mee te doen.

2. Je bedrijf presenteren & netwerken
Ook krijgen alle aanwezigen de gelegenheid om hun bedrijf te pitchen, en om te netwerken. We maken dat netwerken wat gemakkelijker voor je. 

Maandag 7 januari 2019
> Locatie: Let op: vanwege het aantal aanmeldingen is de locatie van het Gouwestartcafé verplaatst naar Kersvers / Thee met aan de Lange Groenendaal 66 te Gouda. Voor degenen die met de auto komen is de dichtstbijzijnde parkeerplaats in de parkeergarage op het Bolwerk.
> Tijd: 16.00-18.00 uur
> Deelname is gratis
> Aanmelden is verplicht (via het formulier op onze site) 
> Neem je visitekaartjes / flyers / relatiegeschenkjes mee!
 
 

 
Over GouweStartCafé

Ken je nog andere groeiende ondernemers? Attendeer hen dan ook op het GouweStartCafé.

Minimaal ieder kwartaal is er in Gouda een GouweStartCafé waar groeiende ondernemers netwerken en nuttige kennis opdoen om hun bedrijf te versterken. Je bent van harte welkom als je een startende, doorstartende of herstartende ondernemer bent in het Groene Hart.

GouweStartCafé is een initiatief van Dorotheé Beens, Oscar van der Wijk en Loes Vork. Drie Goudse ondernemers die hun kennis en netwerk van harte delen met startende ondernemers. En we hebben versterking! Claudia Alberda en Ella Breij leveren ook een bijdrage in 2019. Bij 'Over ons' lees je over onze bedrijven.

Heb jij ook expertise die je wilt delen? Meld je dan, misschien kun je ook partner worden!
 

Alvast voor in je agenda
Maandag 28 januari 2019 Startersdag Gouda, met 2 seminars door GouweStartCafé
Dinsdag 2 april 2019 GouweStartCafé over Pitchen

Locatie
Let op: vanwege het aantal aanmeldingen is de locatie van het Gouwestartcafé verplaatst naar Kersvers / Thee met aan de Lange Groenendaal 66 te Gouda. Voor degenen die met de auto komen is de dichtstbijzijnde parkeerplaats in de parkeergarage op het Bolwerk.
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: