Activiteit

Pianoles in Gouda door inspirerende pianodocenten van ConAnima Music Academy

vrijdag 1 februari 2019 , 9:00 uur

Op maandag de gehele dag en woensdagochtend wordt de pianoles in Gouda verzorgd door Peter Sluijs. Hij geeft gestructureerd les, binnen de lessen wordt er heel veel aandacht besteed aan het studieproces en het zo efficiënt én effectief instuderen van composities. Peter beschikt over uitgebreide kennis over dit complexe studieproces en weet voor elke leerlingen een eigen benadering toe te passen om de kennis goed over te dragen. In de les wordt er veel aandacht besteed aan de technische kant van de stukken, maar uiteraard ook de muzikale kant. Hoe wordt een stuk zo interessant mogelijk, alleen noten spelen is niet voldoende, wat kan je doen om de luisteraar te blijven boeien?

Pablo Alonso geeft op vrijdag pianoles in Gouda bij ConAnima Music Academy. In de pianolessen maakt de leerling kennis met tal van studie “trucjes” om complexe passages in de vingers te krijgen. Uiteraard is er ook aandacht voor het muzikale proces en het ontdekken van een eigen interpretatie. Afhankelijk van het niveau en de ervaring van de leerling kan er op een hele persoonlijke en diepgaande manier aan de piano worden gewerkt om het maximale muzikale resultaat te krijgen. Er wordt tevens aandacht besteed aan het gehoor en kennis van akkoorden. Pablo geeft met veel passie pianoles, staat klaar voor de leerling, heeft voor elke leerling passende stukken om te spelen en doet veel aan samenspel. Pianoles bij Pablo verzekert je van veel plezier én kennis.

Pianoles in Gouda is beschikbaar voor volwassenen, pubers, kinderen, maar ook voor peuters en kleuters. Voor de laatste doelgroep is de optie van 20 minuten les per week beschikbaar. In deze les zitten de ouders erbij, zodat ze hun kind thuis optimaal kunnen begeleiden en precies weten wat er in de les is besproken. Daarnaast is het heel fijn om thuis regelmatig 10 minuten alleen met je kind een instrument te oefenen. 

Een jaar pianoles bevat naast je individuele lessen tevens 2 workshops (er wordt onderscheid gemaakt tussen een workshop voor volwassenen en een workshop voor kinderen) en 2 voorspeelconcerten in De Veste aan de Ridder van Catsweg 300 in Gouda. Daar speel je voor een groot publiek en kan je laten horen wat je hebt geleerd. Ook zorgen we ervoor dat er veel samengespeeld kan worden, zo zijn er duo- en ensemblelessen mogelijk. Kortom: pianoles bij ConAnima Music Academy Gouda betekent een veelzijdig aanbod, zodat je je zo breed mogelijk kan ontwikkelen.

Aanmelden kan via info@conanimamusicacademy.nl

Locatie
ConAnima Music Academy
Kosten toelichting
Vanaf 23,68 per les. Proefles mogelijk.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Illustration
 
Deel dit: