Activiteit

Muziek voor Ukkies, cursus muziek in Gouda voor baby, dreumes en peuter

vrijdag 8 maart 2019 , 9:00 uur

Wil je jouw kind aan muziek laten doen, maar is hij/zij nog een beetje te jong? Dan is Muziek Ukkies iets voor jullie! Muziek voor Ukkies is een cursus die Jorinde van den Thillart speciaal voor de kleintjes heeft ontwikkeld. In deze lessen komen diverse bekende – maar ook onbekende – Nederlandse liedjes aan bod , er worden spelletjes gedaan en de kinderen maken kennis met verschillende kleine instrumentjes. Denk hierbij aan xylofoons, djembés, sambaballen, ratels, tamboerijnen etc. De docente speelt stukjes op de viool en de kinderen mogen zelf piano, viool en gitaar spelen.

Cursus voor baby, dreumes en peuter

Er zijn drie categorieën: de muziekcursus baby voor kleintjes van 4 maanden tot en met 16 maanden, de cursus muziek voor de dreumes van 16 maanden tot en met 2,5 jaar en en de peuter muziekcursus voor deugnietjes van 2,5 jaar tot 4 jaar. Iedere cursus is speciaal ontwikkeld voor de desbetreffende doelgroep. Voor elk kind dus wat wils! Uiteraard kan er gekeken worden in welke groep jouw kind het beste past, sommige kindjes lopen namelijk wat voor, anderen wat achter, dat is bij ons allemaal geen enkel probleem.

Er wordt spelenderwijs gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Muziek voor Ukkies is voor je kind een waardevol begin van een leven vol muziek. Het is bewezen dat het stimuleren van muzikaliteit op jonge leeftijd een positieve invloed heeft op de ontwikkeling van het kind, zoals de motoriek, de taal en de verstandelijke en sociale ontwikkeling.

Naast het muzikale aspect, is het sociale aspect ook erg belangrijk, de kindjes kunnen samen spelen en samen delen. U heeft een heerlijk uurtje in de week met uw (klein) kind: daar waar onze samenleving tegenwoordig vrij hectisch is, is quality time erg belangrijk. De lessen van ConAnima Music Academy bieden u en uw kind dat uurtje samen. Daarnaast is het voor de (groot)ouders ook erg gezellig en een fantastische manier om nieuwe mensen te leren kennen.

Korting

Voor ouders die de cursus met meerdere kinderen willen volgen is er een korting. Vraag er naar via jorinde@conanimamusicacademy.nl
We hebben tevens een Bring a Friend actie: voor ieder die zich aanmeldt bij ConAnima voor lessen, ontvang je €15,00 korting op je eigen factuur. Je mag korting stapelen!

 

Wanneer start er een cursus?

Elke cursus bestaat uit 10 lessen van ongeveer 45-55 minuten en kost €125,00
De eerstvolgende cursus gaat van start op:
– woensdag april 2019
– vrijdag 8 maart 2019

Aanmelden

Aanmelden via jorinde@conanimamusicacademy.nl. Wees er snel bij, want vol = vol

Locatie
ConAnima Music Academy
Kosten toelichting
€125,00 per cursus
Leeftijd
Tot/met 4 jaar
bijzonderheden
De cursus gaat door bij een minimum van 4 deelnemers

Illustration
 
maximum aantal deelnemers
10

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Meld je aan
Deel dit: