Activiteit

Familievoorstelling "Hallo, is daar iemand?"

zaterdag 23 maart 2019 , 14:30 - 15:00 uur

Dit prachtige theaterstuk is gebaseerd op het boek van Marit Törnqvist, 'Wat niemand had verwacht'. 
Kom jij weleens op drukke plekken, waar het krioelt van de mensen? Al die mensen zijn onderweg naar huis, naar werk, naar school of naar feestjes. Ze hebben allemaal wel iets te doen. Maar soms gebeurt er iets waardoor al die mensen even moeten stilstaan. Iets onverwachts.

In ‘Wat niemand had verwacht’ valt een meisje per ongeluk in een groot gat. Dat gat is zo diep dat ze er niet zelf uit kan komen. Gelukkig zijn alle mensen erg geschrokken en ze besluiten het meisje te helpen. Maar zo gemakkelijk is dat helemaal niet. De mensen hebben heel veel ladders, maar ze zijn niet lang genoeg. Na een tijdje gaan ze daarom maar weer andere dingen doen. Gelukkig blijft het daar niet bij. Op een dag schopt een jongen een bal in het gat. Het meisje gooit de bal een paar keer terug maar na een tijdje is ze daar te moe voor. De jongen is boos want hij wil zijn bal terug en daarom bedenkt hij een plan. Misschien dat hij met dit plan het meisje ook kan redden. 

De familievoorstelling is onderdeel van Festival Door Elkaar. Kaartjes zijn voor €2 euro p.p. verkrijgbaar via www.festivaldoorelkaar.nl/programma-2019. Naast de familievoorstelling zijn er diverse gratis creatieve workshops voor kinderen.

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Kosten toelichting
In verband met een maximaal aantal plekken, adviseren wij vooraf te reserveren!
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
100
Deel dit: