Activiteit

Workshop "Gooi je remmen los"

vrijdag 24 mei 2019 , 10:00 - 12:00 uur

De Broekriem is een landelijke organisatie van werkzoekenden voor werkzoekenden en organiseert regelmatig workshops in Gouda en omgeving. Deze workshop gaat erover hoe je als werkzoekende krachtiger over kunt komen. Solliciteren is een serieus begrip. De meeste mensen zitten erg in hun hoofd en weten inmiddels vele tips en tricks. Rondlopen met een hoofd vol met informatie en adviezen heeft voor- en nadelen. De keerzijde is dat je jezelf wellicht speelruimte ontneemt. Speelruimte die je nodig hebt om ook creatief en ongedwongen jezelf te kunnen zijn. Wie de balans vindt tussen bedachtzaam en doelgericht presenteren aan de ene kant en zichzelf ruimte geeft voor spontaniteit en creativiteit aan de andere kant, vergroot zijn slagingskans.

Geny Wuestman laat op een unieke en inspirerende manier zien hoe je dichterbij jezelf kunt komen en meer plezier kunt ervaren in je leven. Zij is gefascineerd door het werken met mensen. Als geen ander weet zij mensen in hun kracht te zetten. Met deze workshop zetten deelnemers de stap om zichzelf authentieker te presenteren. Deelnemers staan sterker in hun schoenen en de lef factor neemt toe.

Door speelse uitnodigingen en inspirerende uitdagingen stimuleert Geny haar deelnemers om buiten de gebaande paden te gaan. Dat leidt ertoe dat mensen anders gaan kijken en denken. Blokkades kunnen wegvallen en het wordt makkelijker om je privé- en werkleven helemaal in te richten op de manier die jij wilt.

Even weg van die dagelijkse sollicitatiestress, het gepieker en de verplichtingen? “Gooi je remmen los” helpt jou om meer plezier te ervaren!

Locatie
Balzaal
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: