Activiteit

Verbindend communiceren werkt!

vrijdag 31 mei 2019 , 9:30 - 16:30 uur

Wil je met je gesprekken bereiken dat het kind/de jongere weer positief 'aan de slag' gaan/ positief in de toekomst kunnen kijken? Heb je zelden tijd voor een goed gesprek? 'Verbindend communiceren' is dé manier om zonder weerstand en frustratie gesprekken te voeren. (Evidence based). Je krijgt handvatten om behulpzaam te zijn in korte tijd, ongeacht het probleem.Het biedt houvast voor de hulpverleners, begeleiders, leerkrachten en docenten om op deze vrolijk makende en vooral opbouwende manier te communiceren met kinderen - jongeren - adolescenten.

Goed communiceren is ontzettend belangrijk voor je cliënten, je leerlingen, je studenten én voor jouw werkplezier. Deze studiedag is geaccrediteerd door SKJ en Registerplein.

Ella de Jong heeft ruim 30 jaar ervaring als leerkracht, ruim 20 jaar ervaring als moeder, ruim 10 jaar ervaring als counsellor/coach (www.bureau-uil.nl) en ruim 5 jaar ervaring als trainer-schrijver-vertaler (www.elladejong.com). Na '27 jaar Enschede' is ze heel erg blij weer terug te zijn in haar vertrouwde, mooie omgeving!

 

 

Locatie
Zaal 1A
Kosten toelichting
€150 ex. BTW
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
OnderwijsHulpverlening
bijzonderheden
De cursusdag (en alle andere trainingen, mini cursussen en workshops) gaan door bij een minimum van twee deelnemers.
Illustration
 
Deel dit: