Activiteit

Expositie Mens en dier

donderdag 27 juni 2019 , 10:00 - 20:00 uur

Van 26 t/m 29 juni is de jaarlijkse expositie van het Gouwe Palet in de Agnieten Kapel aan de Nieuwe Markt te zien.  Al maandenlang zijn de leden van het Gouwe Palet intensief bezig met het thema ’Mens en Dier’ dat genoeg ruimte biedt voor inspiratie. Immers, de dieren om ons heen, in het wild of als huisdier, zijn onze levensgezellen. Hoe zou de natuur te beleven zijn zonder het gekwetter van de vogels en iedere dierenbezitter weet toch wat het voor hem/haar betekent een dier als huisgenoot te hebben?

Er is hard en met plezier gewerkt aan deze opdracht en het resultaat wordt niet zonder trots tentoongesteld aan de bezoekers van de expositie. Iedere schilder heeft in dit thema haar of zijn eigen beleving gelegd en weergegeven op eigen wijze.

Het Gouwe Palet is een vereniging van gedreven kunstschilders die aan de leden de mogelijkheid biedt om gedurende drie dagen en een avond in de week te komen schilderen in het Atelier aan het Omlooppad 2 A in Gouda. Aan het Gouwe Palet is een vaste docent verbonden die workshops en cursussen geeft aan belangstellenden. Ook van deze cursisten is werk te zien op de expositie.

Op dinsdagavond, 25 juni vindt de feestelijke opening plaats van, waarbij iedereen van harte wordt uitgenodigd! Aanvang 20.00 uur.

Tot ziens op onze expositie!!

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: