Activiteit

Houtmansplantsoenconcert: Tiny Little Bigband en Franklin Brown

zondag 25 augustus 2019 , 14:00 - 16:30 uur

In 2019 vinden voor de 26e keer tijdens de zomermaanden in Gouda de Houtmansplantsoenconcerten plaats. De concerten zijn op zondagen van 23 juni tot en met 25 augustus. De concerten zijn van 14.00 uur tot uiterlijk 16.30 uur. De entree voor de concerten is gratis.
De concerten vinden plaats in de monumentale muziektent in het Goudse Houtmansplantsoen. Het plantsoen is gelegen aan de Fluwelensingel in Gouda.

Tiny Little Bigband is de meest stijlvolle band van Nederland. Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een ruige en zwoele nachtclubsfeer. Deze party-kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering. De liefde voor de grootste entertainers aller tijden - Frank Sinatra, Sammy Davis Jr, Nat ‘King’ Cole, maar ook Michael Bublé en Robbie Williams - klinkt door in swingende bewerkingen van hedendaagse pop- en rocksongs. Je herkent Dean Martin en The Offspring, maar ook Louis Prima en Aerosmith. De aanstekelijke energie van Franklin Brown en zijn strak-swingende begeleiders zorgen voor een grote groep bewonderaars van alle leeftijden.

Locatie
Houtmansplantsoen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: