Activiteit

ATP Eenakterfestival 2019

zaterdag 12 oktober 2019 , 14:45 - 22:00 uur

Op zaterdag 12 oktober staat de 37e editie van het ATP Eenakterfestival op het programma in de Theaterbakkerheij in Gouda. Maar liefst acht amateur theatergezelschappen staan achtereenvolgend op het podium, om het publiek te laten genieten van diverse eenakters. Er worden komedies opgevoerd, maar ook serieuzer werk en muziek passeren de revue. Een heel gevarieerde dag dus, vol theater.

Het ATP Eenakterfestival start om 14.45 uur en zal tot in de late uurtjes doorgaan. Tot de klok van tien kan het publiek genieten van acht korte theaterstukken, waarna de afsluitende borrel geschonken wordt. Dit jaar zal het festival voor het eerst in de Theaterbakkerheij plaatsvinden. "We zijn blij dat we in de Theaterbakkerheij kunnen spelen, zo schijnt er weer een nieuw licht op het festival", aldus het organiserend comité. In de grote pauze is er voor de bezoekers een hapje en een drankje te verkrijgen, waarbij ook tijd is voor een gezellig praatje onder de theaterliefhebbers. Het festival is een dag vol theater, zonder competitie-element, waarbij lokale gezelschappen hun theaterkunsten kunnen laten zien. "Het is altijd een feest om te zien hoe gevarieerd het festival is, dankzij de vele smaken van de verschillende lokale groepen", geeft het ATP bestuur enthousiast aan. Ook dit jaar belooft het weer een mooi festival te worden. Kaarten (middag/avond 10 euro of passe-partout 17,50 euro) zijn verkrijgbaar via EAFgouda2019@gmail.com. Wilt u ook mee-eten, dan dient u dat van tevoren aan te geven.


Amateur Theater Promotie, kortweg ATP, is een overkoepelend orgaan die verschillende theatergroepen verenigt en werkt aan de promotie van het amateurtheater in de regio. Dit doet zij door het organiseren van eenakterfestivals en diverse masterclasses voor haar leden. Verder behartigt zij waar nodig de belangen van de verenigingen richting o.a. lokale en regionale overheid en vice versa.

Locatie
Kom zoveel mogelijk op de fiets. Er is beperkt parkeergelegenheid naast het theater. Parkeren op de dijk is niet toegestaan! Parkeren bij GOUDasfalt kost €3,- (Gouderaksedijk 36).
Kosten toelichting
▸ Middag programma: €10,- ▸ Avond programma: €10,- ▸ Kinderen van 6 tot 16 jaar: €5,- ▸ Diner: €5,- ▸ Passe-partout inclusief diner: €17,50
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
90
Deel dit: