Activiteit

Klankmeditatie, een begeleide metta meditatie met klankschalen

vrijdag 15 november 2019 , 20:00 - 21:00 uur

Wat is er mooier dan in deze tijd van het jaar een liefdevolle metta meditatie de wereld in te sturen? Begeleid door de klanken van de tibetaanse klankschalen verspreiden wij vanuit onze verbinding met alles-wat-er-is de boodschap van liefde en welzijn door de wereld. ​Gedachten zijn net als de golven op het strand. Je kunt ze niet tegenhouden. Het lijkt alsof zij zich terugtrekken maar steeds opnieuw komen zij met volle kracht weer aanrollen. Vooral als je begint met mediteren kan het lastig zijn om aan de ene kant vooral niet hard te werken terwijl je aan de andere kant de neiging hebt om gedachten tegen te houden. Het is de kunst om jouw gedachten wel te zien maar ze ook weer los te laten. Moeiteloos.

Bij een begeleide meditatie met klankschalen, kun je de focus leggen op de klanken van de klankschalen en op mijn stem. Dit helpt je om minder in jouw gedachten te blijven hangen en je naar binnen te keren; naar jouw innerlijke stilte. Het gebabbel in je hoofd is even stil en je kunt contact maken met wie jij diep van binnen bent.

De tekst van de begeleide meditatie is elke keer weer anders. De ene keer een visualisatie of een bodyscan en dan weer een geestverruimende meditatie. Het is altijd ontspannend.

Locatie
studio Yogabird op Goudasfalt. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Kosten toelichting
per persoon een bijdrage van € 10,-.
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
13
Deel dit: