Activiteit

Cursus Tiener Yoga 14+

Op woensdag , 16:30 - 17:30 uur

Woensdagmiddag 6 november aanstaande start deze
unieke 4-delige cursus

YOGA VOOR TIENERS bij Yogabird!

In deze reeks maak je op een laagdrempelige manier kennis met yoga, mindfulness en meditatie. En hoe dit je weerbaarder kan maken...

Op de middelbare school worden we vaak al blootgesteld aan de verleidingen van dure hebbedingen, kleding, maar ook alcohol, tabak of drugs. Het oefenen met yoga en mindfullness maakte je niet alleen lichamelijk maar óók geestelijk sterk.

Op die manier zul je zelf op de juiste manier leren omgaan met de keuzes waar je dagelijks voor komt te staan. Je zult beter onderscheid kunnen maken tussen verlangens en wat je nu ècht nodig hebt…

Zie ik jou woensdag op de mat?

❤ Katinka Dekkers

Wat is Yoga ?

Verbinding van lichaam en geest, vereniging van de tegengestelden
Hatha yoga is een systeem van houdingen en ademhalingstechnieken met als doel beheersing over je lichaam en geest te verkrijgen.

Wat is Mindfulness ?

Bewuste aandacht. Niet-oordelend, aandachtig aanwezig zijn bij wat er is, op het moment dat het er is. In de lessen besteden we onder andere door middel van zintuigoefeningen aandacht aan het aanwezig zijn in het nu.

Welke positieve effecten kunnen we hiervan verwachten?

Flexibiliteit, kracht, energie, uithoudingsvermogen, plezier, ontspanning, beter slapen, balans, zelfvertrouwen, leren omgaan met emoties, concentratie, coördinatie, creativiteit, scherpte, inzicht, zekerheid, leren uiten van emoties, blij zijn met jezelf, kortom: geestelijke, lichamelijke en emotionele stabiliteit!

Het regelmatig beoefenen van yoga heeft een positieve uitwerking op je klieren, organen en het zenuwstelsel

Locatie
Studio Yogabird
Leeftijd
Vanaf 14 t/m 18 jaar
start / einde
Gestart op wo 6 november 2019. Beëindigd wo 27 november 2019
Illustration
 
maximum aantal deelnemers
12

Aantal aangemelde deelnemers: 1

Deze mensen komen:
- Katinka Dekkers

Meld je aan
Deel dit: