Activiteit

Workshop Schatgravers - Cadeautip voor de komende decembermaand voor jezelf (en je gezin)

vrijdag 29 november 2019 , 9:15 - 11:45 uur

‘Wat is er eigenlijk superveel om blij van te worden! ‘ ‘Schatgravers’ is een prachtig spel voor jong en oud. Het spel brengt positiviteit voor iedereen! Tijdens de workshop ‘Schatgravers’ ontdek je zelf hoe leuk het is om het spel op talloze manieren te spelen. Naast spelplezier krijg je natuurlijk ook achtergrondinformatie over het ontdekken van schatten en is er ruimte om ervaringen en ideeën te delen met de andere deelnemers.

Met ‘Schatgravers’ ga je samen ga je op zoek naar elkaars schatten en talenten. Het spel geeft inzicht in elkaars authentieke–ik en helpt zelfvertrouwen te versterken. Door het spel te spelen ontstaan verbinding en mooie gesprekken als het ware vanzelf. Het spel is competitievrij, dat maakt dat iedereen een eigen winnaar is met stralende ogen.

Gun jezelf een ochtend spelplezier. Aan het eind van de workshop ontvang je het spel ‘Schatgravers’ en kan je het thuis volop spelen met je gezin en je vrienden of op je werk met je collega's of leerlingen.

Aanmelden voor de workshop van 29 november a.s. kan via de website: kijk bij agenda.

Tot ziens op vrijdagochtend 29 november 2019!

Kosten toelichting
De kosten voor de workshop bedragen 59 Euro. Dit is inclusief koffie thee water en lekkers en het spel Schatgravers t.w.v. 35 Euro.
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Sport / spelTalent
Illustration
 
Deel dit: