Activiteit

Mindfulness training

Op donderdag , 19:30 - 22:00 uur

Meer rust in je hoofd, minder stress en meer focus. Op donderdagavond 6 februari start in Het Vijfde Huis een training Mindfulness van 8 weken. Gegeven door een gecertificeerde trainer. Mindfulness is bewustwording van je eigen fysieke ervaringen, gevoelens en gedachten, zonder onmiddelijk over te gaan op automatische reacties. Mindfulness is het trainen van je geest, onder meer door meditatie, beweging en aandachtsoefeningen.

De mindfulnesstraining leert je om meer bewust te leven en anders om te gaan met stress, gedachten en emoties. De Amerikaanse emeritus hoogleraar Jon Kabat-Zinn heeft de basis gelegd voor het gebruik van mindfulness door artsen en psychotherapeuten: Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR), in het Nederlands ook vaak aandachtstraining genoemd.

De MBSR mindfulness training bestaat uit 8 lessen van 2,5 uur, en wordt gebruikt ter bestrijding van piekeren, pijn of burn-out. In de training leer je een nieuwe manier van omgaan met oude patronen die je soms in de weg zitten. Je kunt je beter concentreren, je ontspant gemakkelijker, de geest wordt rustiger en je kunt beter je grenzen bewaken.

Locatie: Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54 Gouda

Wanneer: donderdagavond van 19.30 tot 22.00

Data: 6, 13, 20 en 27 februari, 5, 19 en 26 maart, 2 april.


Kosten: €350,- voor particulieren. €450,- voor bedrijven.
Inclusief werkboek en meditaties (MP3)

VBMN1 gecertificeerd - Vraag na bij je zorgverzekeraar of die (een deel van) de kosten vergoed wanneer je aanvullend verzekerd bent.

Voor meer informatie: 06-11703200 of info@mind-voel.nl

Locatie
Het Vijfde Huis
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Indien je inkomen het niet toestaat om de kosten te betalen, is een aangepast tarief in overleg mogelijk.
Doelgroep
Alle volwassenen
bijzonderheden
Deze activiteit gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Met een maximum van 8 deelnemers.
start / einde
Gestart op do 6 februari 2020. Beëindigd do 2 april 2020
Illustration
 
Deel dit: