Activiteit

Gratis clinic ter voorbereiding van schoolvoetbaltoernooi (afgelast)

Op vrijdag , 17:30 - 18:30 uur

De clinics zijn afgelast vanwege genomen maatregelen bij GC&FC Olympia n.a.v. het coronavirus. In ieder geval tot en met 6 april is de kantine gesloten en zijn alle activiteiten afgelast. 

Informatie over aanmelden als aspirant jeugdlid kunt u opvragen bij manager pupillen (zie onderstaand e-mailadres). Na de meivakantie worden aspirant leden (eerst hiervoor aanmelden via de website van Olympia) benaderd als er plek is in hun leeftijdscategorie komend seizoen op volgorde zoals aangegeven op de website. 

Zoals ieder jaar zijn leerlingen uit groep 5 t/m 8 van harte welkom om te oefenen voor het Goudse schoolvoetbaltoernooi tijdens gratis clinics bij voetbalvereniging Olympia aan de Bodegraafsetstraatweg. De clinics zijn op vrijdagmiddagen 20 en 27 maart van 17.30 tot 18.30 uur. Van te voren je zelf of met teamgenoten aanmelden bij Esther van Zutphen, manager pupillen bij Olympia, is noodzakelijk. 

Locatie
Kom met de fiets! Trek voetbalschoenen of sportschoenen en scheenbeschermers ter bescherming van je benen aan. We geven de clinic op een kunstgrasveld. Veel plezier!
Kosten
Gratis
Leeftijd
Vanaf 7 t/m 13 jaar
Thema
Sport / spel
start / einde
Gestart op vr 20 maart 2020. Beëindigd vr 27 maart 2020
Illustration
 
Deel dit: