Activiteit

Mindfulness & Compassietraining

maandag 16 maart 2020 , 19:30 - 22:00 uur

Mindfulness is een uitnodiging om jezelf te accepteren zoals je bent. Met Mindfulness oefen je niet-oordelende aandacht voor wat je ervaart of het nu plezierig is of onplezierig. Je geeft ruimte aan jezelf om jezelf te zijn. Met Compassietraining schenk je warmte aan die ruimte. Het kan er hard en koud aan toe gaan in deze wereld. Dan kan het gebeuren dat je dicht slaat of vlucht. Of je verhardt of vecht onredelijk terug.

Je kan dat wat er gebeurt, de ruimte die je hebt ervaren door Mindfulness, omarmen met liefde en begrip. Dat vraagt moed, de moed om er echt te zijn, om je leven volledig te leven met waardigheid en respect voor elk moment van je leven.

Mindfulness & Compassietraining (Mindful Self Compassion (MSC)) nodigt je uit om dit pad te bewandelen. Met compassie kijken naar jezelf en de wereld zoals ze werkelijk is. Deze training is voor iedereen die kwaliteit aan zijn leven wil toevoegen. De trainingen zijn, evenals de oorspronkelijke Mindfulness training, wetenschappelijk op hun effectiviteit onderzocht.

De training is een mooi vervolg op een Mindfulness training, maar je kan deze training ook prima volgen zonder dat je ervaring hebt met Mindfulness of meditatie.

De training wordt gegeven in groepsles van 8 lessen.

Locatie: Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54 in Gouda

Tijd: maandagavond van 19.30 tot 22.00
Data: 16, 23 en 30 maart. 13, 20 en 27 april, 11 en 18 mei.

Kosten: €325,- voor particulieren. €450,- voor bedrijven.
Inclusief werkboek en meditaties (MP3)

Locatie
Het Vijfde Huis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: