Activiteit

Open Dag het Vijfde Huis

zondag 8 maart 2020 , 12:30 - 17:00 uur

Het Vijfde Huis is een  plek voor persoonlijke groei en bewustzijn. Met een netwerk van trainers en coaches is Het Vijfde Huis een verbindend initiatief dat een platform creëert om samen te werken aan meer inzicht, kennis, persoonlijke groei en sociale vooruitgang. 8 maart is de Open Dag waarin je kennis kan  maken en ervaren, bekijken, meemaken, wat Het Vijfde Huis allemaal te bieden heeft.

Kom een workshop of proefles volgen, één of meer,  lekker een bakkie doen en in gesprek raken met één van de cursusgevers of loop zomaar binnen om te zien hoe licht en ruim, letterlijk en figuurlijk, de ruimte is die Het Vijfde Huis biedt in het  gebouw van het voormalige verpleeghuis Bloemendaal.

 

Bij Het Vijfde Huis kan je terecht voor een breed scala aan mogelijkheden, van astrologie tot zumba, van yoga tot  westerse filosofie, voor dansexpressie voor  jong en oud, mindfullness, stemexpressie, spelen met kinderen  en nog veel meer.

Een greep uit het aanbod van 8 maart: meedoen met acroyoga, gyrokinesis (? ja wat zou dat nou zijn? kom het ervaren), biodanza, astrologie, de clown in  jezelf vrij laten, gezond leven met ayurveda, spelen met contakids, en dit is nog maar een klein deel van het aanbod van de dag.

Van 12.30 uur   tot ong. 16.30 uur ben je welkom om te proeven van al dat inspirerends dat Het Vijfde Huis en haar trainers en coaches helemaal gratis en voor niets aanbiedt.

 

Het Vijfde Huis, Livingstonelaan 54 (ingang oost), Gouda

Alg. tel.nr. H5H: 0641773963

mailto:info@hetvijfdehuis.nl

https://www.hetvijfdehuis.nl

 

 

.

 

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Thema
persoonlijke groei en ontwikkeling
Illustration
 
Deel dit: