Activiteit

Live op Zondag: Ramblin’ Boots

zondag 15 maart 2020 , 15:00 - 18:00 uur

Zondag 15 maart om 15.00 uur treden Ramblin’ Boots op in Theater Concordia in Haastrecht.

 

Live! Country Line Dance Sunday, een sfeervolle middag met Ramblin’ Boots. Winner of Best New Country Band Dutch Country Music Award 2018!

Het voetenwerk staat centraal deze middag! Dans gezellig de basispassen mee in de lijn en laat je uitdagen door nieuwe steps. Voor beginners en gevorderden. Ramblin’ Boots brengt country tot het juiste niveau. Met prachtige meerstemmigheid, te gekke pedal-steelpartijen en vingervlugge fiddle licks komt de countrymuziek echt tot leven. Veelzijdigheid staat voorop, zowel in muziek als in samenstelling, zodat op ieder countryevenement de juiste setlist tevoorschijn wordt gehaald voor de juiste sfeer. Change of Key vindt deze band een aanrader voor iedere liefhebber van country music!

 

Ramblin’ Boots zijn op zondag 15 maart om 15.00 uur te zien in Theater Concordia. Kaarten (à € 10) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl, te koop in Grand Café Concordia op werkdagen vanaf 17.00 uur en voor de voorstelling aan de kassa indien de voorstelling nog niet is uitverkocht (check hiervoor de website).

Locatie
Cultureel Centrum Concordia
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: