Activiteit

Tekenen en schilderen - Kennismakingsworkshop

zaterdag 4 september 2021 , 14:00 - 16:00 uur

Je talent en eigen creatieve mogelijkheden ontdekken? Tekenen en schilderen altijd al als hobby willen hebben en uitoefenen of zoekt u als amateurkunstenaar naar een professionele schilderomgeving in goed licht en met een vriendelijke sfeer, dan bent u bij het GouwePalet aan het juiste adres. Kom dan een middag kennismaken met onze schilder- en tekenclub.

Zoals ieder jaar bieden wij een aantal gratis opties aan om te ontdekken welke mogelijkheden er voor u zijn: op zaterdag 4 september en zaterdag 2 oktober.

U krijgt antwoord op alle vragen over kosten, openingstijden, welke dagen,  materialen, exposities, vrijwilligerstaken, en andere activiteiten die worden georganiseerd. Maar natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag!  Het gaat om sfeer proeven en mee doen! Tekenen (potlood, houtskool, pastelkrijt) en/of schilderen (acryl ) naar keuze. Maak een Van Gogh, Rembrandt of een ander thema. We hebben genoeg ideëen en voorbeelden. 

Doel programma: Kennismaking met de mogelijkheden als lid (vrij schilderen) en het volgen van cursussen bij een van onze 3 docenten

Datum en tijd:  
* zaterdag 4 september 14.00 -16.00 uur (inloop 13.30)

* zaterdag 2 oktober 14.00 -16.00 uur (inloop 13.30)

Aanmelden: https://www.gouwepalet.nl/kennismakings-workshop.html

Locatie
Het Gouwe Palet
Kosten toelichting
gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Illustration
 
Deel dit: