Activiteit

Cursus tekenen en schilderen bij GouwePalet

donderdag 4 november 2021 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

Op 2 november start er weer een nieuwe serie lessen van kunstenaar/docent Petra van der Made bij het Gouwe Palet.
Er zij nog enkele plekken vrij om bij deze cursus in te stromen!

Ontdek acryl, olie, aquarel en/of div. tekentechnieken, voor zowel beginnende als gevorderde cursist. “Het Artistieke zit hem in wat je bij mensen, op individueel niveau, teweeg kunt brengen”. Naast het overbrengen van kennis, vindt Petra de persoonlijke creatieve ontwikkeling en het onder de knie krijgen van de individuele teken/schildertechnieken belangrijk. Doordat haar lessen op individueel niveau worden gegeven is er alle ruimte voor wat jij persoonlijk wilt maken. Daardoor kan zij met al haar diversiteit de tijd nemen voor jou als cursist en je persoonlijk ondersteunen en uitleg geven. Deze manier van lesgeven is de kracht van Petra en hiermee onderscheidt ze zich aangezien dit een (redelijk) unieke aanpak is. 

Data: Op donderdagavond 2 september, 9 september, 16 september, 23 september en 30 september (eerste serie van 5 lessen)
Tijd: 9.30 tot 22.00 uur.
Duur: Er zijn in totaal 30 lessen van september 2021 t/m juni 2022, afhankelijk van de vakanties. Iedere keer een serie van 5 lessen. Als er plek is kun je bij begin van elk serie instromen en meedoen met de lessen.
Kosten:  € 120,- voor 5 lessen. Je betaald in principe in zes termijnen. Mocht je gebruik willen maken van de materialen ( papier-en gebruik van penselen, kwasten en andere materiaal) dan betaal je per les € 5,- extra.  Betaling voor aanvang van de eerste les.
Aanmelden: kunst@petravandermade-art.nl  / tel. 0636127398 
Meer informatie: www.petravandermade-art.nl

Petra werkt als autonoom beeldend kunstenaar, studeerde Kunstacademie Haarlem/Leiden en is docent/eigenaar van Petra van der Made-Art-Atelier.Zij geeft als kunstdocent met veel passie en groot succes lessen in Alphen aan den Rijn en Gouda. Naast de kennis en ervaring die ze heeft, werkt ze vanuit een groot artistiek gevoel. Petra beheerst verschillende materialen, stijlen, zowel op groot formaat als minitieus.Favoriete onderwerp portret en model. Haar eigen werk typeert zich door vormvaste krachtige lijnen.

Locatie
Het Gouwe Palet
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: