Activiteit

Netwerken met paardenkracht

vrijdag 29 oktober 2021 , 9:30 - 12:00 uur
Illustration

Woon jij in Gouda?  Heb je behoefte om met regio genoten te netwerken? Of heb jij momenteel een uitdaging waar je graag eens met anderen over wilt praten?

Vanuit Stichting JobOn organiseren we een Netwerkbijeenkomst met paarden om met elkaar in gesprek te gaan over het vinden van nieuw werk of een nieuwe uitdaging of te leren van elkaars uitdagingen en oplossingen.

Paarden zijn expert in lichaamstaal en kunnen je heel goed helpen om jezelf beter te presenteren in netwerken sollicitatiegesprekken.Op een manier die bij jou past, zodat je je kans op het vinden van werk of opdrachten echt vergroot.

Netwerken is het offline en online leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen in je werk, je carrière en je privéleven. Maar dat is slechts één kant van de medaille. Dat netwerk is er niet alleen voor jou, het is de bedoeling dat ook de anderen er iets wijzer van worden. Netwerken is geven en nemen. Dus ook jij helpt mensen in je netwerk aan informatie en nieuwe contacten en geeft iemand net die tip over die ene leuke baan die goed bij haar past. Zo help je elkaar. De basis van een goed netwerk is vertrouwen. Het doel is het delen van kennis, informatie en contacten. De crux is dat je weet wat je wilt bereiken en hoe je je netwerk gebruikt, onderhoudt en uitbreidt

Hoe waardevol is het om weer eens met mensen in gesprek te gaan en naar elkaar te luisteren en wie weet heb jij wel de tip voor iemand of krijg je een mooie tip van iemand terug. 
Kortom, tijd voor een mooie netwerkmiddag! Kom jij ook?

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op via whattsapp of bel op: 0624569940

Locatie
De Goudse Manege
Goudse Houtsingel 101
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar

Deel dit: