Activiteit

21e expositie GoudsWerk

wo 1 dec 2021 - za 26 feb 2022 , 9:30 - 16:00 uur
Illustration

Van 1 december tot en met 26 februari is deze 21e expositie GoudsWerk te bekijken in de locatie Gouwestein aan het van Bergen IJzendoornpark 7.
Een bijzondere expositie met werk van Ruth Thieme (Aboriginal stipwerk), Rien Potters (schilderijen) en Open Atelier workshop Janny de Keijzer (viltwerk schilderijen).
Op onze website (www.GoudsWerk.wordpress.com) zijn de exposities GoudsWerk te zien.
Voor meer informatie over de kunstwerken of eventuele aankoop kunt u contact opnemen met de betreffende kunstenaar. Misschien zit er een cadeautje bij voor de feestdagen?
 
De vrijwilligers van de exposities GoudsWerk, Janny de Keijzer en Sjouk Engels nodigen u graag uit.
Het is mogelijk om de expositie te komen bekijken, u bent welkom met twee of drie personen. Ontsmet uw handen bij binnenkomst, mondkapje verplicht, meldt u even bij de receptie. Als er al bezoekers zijn voor de expositie is het wellicht mogelijk dat u even moet wachten. U kunt terecht tijdens de openingstijden van de receptie: van maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 16.30 uur, zaterdag en zondag van 9.30 – 16.00 uur. In de middag kunt in het restaurant terecht voor een kopje koffie/thee of een ander drankje met een lekker hapje erbij (van 14.00 uur – 17.00 uur).

Locatie
Gouwestein Zorgcentrum
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
start / einde
Gestart op wo 1 december 2021. Beëindigd za 26 februari 2022
Deel dit: