Activiteit

Van Oud naar Nieuw, tussen kerststol en oliebol

woensdag 29 december 2021 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

Van Oud naar Nieuw, Het Spel van Creatie en Manifestatie. Wat wil je tegenkomen in 2022? Wat wil je dat er opbloeit en waar wil jij vuurwerk voor afsteken?
Door stil te staan bij wat je wilt, en je innerlijke kracht in te zetten op een effectieve manier, kun je de kans dat dit ook echt werkelijkheid wordt enorm vergroten! Deze workshop gaat over de mijlpaal waarbij je afscheid neemt van 2021 en 2022 verwelkomt. 
De Kersttijd nodigt je uit om naar binnen te gaan, te reflecteren op de lichtbron in jezelf en hoe je deze in de buitenwereld kunt laten schijnen. Het nieuwe jaar ligt voor je en het is traditioneel de tijd van ‘de goede voornemens’.

In de workshop Van Oud naar Nieuw neem ik je mee om in een meditatie terug te kijken op 2021 en te kiezen wat je meeneemt uit dit jaar.
Ik heb ruimte voor 3 deelnemers, de locatie is bij mij thuis in Gouda.

Inhoud Workshop
We gaan 3 uur aan de slag met meditaties, het maken van een collage van het beeld dat je wilt vasthouden en dat voor jou 2022 vertegenwoordigt en andere creatieve oefeningen die helpend zijn. Je steunt de andere deelnemers en krijgt steun. Je ontvangt nuttige informatie over de ins en outs van het creatieproces en hoe je hiervan gebruik kunt maken. Je rondt de workshop af met een kort actieplan met 3 punten die je op koers houden.
Achteraf krijg je een mail met aanmoedigende tips van de trainer.   Lees meer

 

Locatie
Groenhovenweg 375, Gouda
Kosten toelichting
€ 55,-
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Cocreatie
Deel dit: