Activiteit

Basisworkshop Stembevrijding

vrijdag 11 februari 2022 , 13:00 - 17:00 uur
Illustration

Ruimte innemen, je laten horen!
Hoe fijn zou het zijn, om momenten te hebben waar je voluit geluid kunt geven!
Ervaren hoe het voelt om vrij te zijn. Daar gaat de workshop over.

Stembevrijding draagt bij aan het onderzoeken en ruimte geven en vrijlaten van emoties en aan het opdoen van nieuwe, andere ervaringen.
In deze basisworkshop doe je zelfonderzoek door middel van klank. Wat leeft er bij jou? Vaak vinden we kwetsbaar opstellen en het laten zien en horen van emoties te spannend en houden ons dan vervolgens in. En hoe fijn zou het zijn, om juist ook daar trouw aan te kunnen zijn.

Je ervaart via toegankelijke klank en improvisatie oefeningen en samenzang de kracht van zingen. We zingen met de hele groep en werken ook in tweetallen. We maken klank en besteden ruime aandacht aan ademhaling. Ook krijgt iedereen de gelegenheid om individueel zijn/haar eigen klank en zingen verder te onderzoeken. Dat doen we met pianobegeleiding. Ervaar de vrijheid van je stem en geef ruimte aan jouw geluid, aan jouw klank, aan jouw lied?

Voor deelname aan deze workshop is geen ervaring nodig. Iedereen kan meedoen, ook degene die ervan overtuigd zijn dat ze niet kunnen zingen. In feite is nieuwsgierigheid voldoende.

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Doelgroep
Alle volwassenen
Thema
Muziek / zang / dansPersoonlijk ontwikkeling
Deel dit: