Activiteit

Snoeien in De Stolwijkse Boezem met A Rocha Groene Hart

zaterdag 19 februari 2022 , 9:30 - 12:30 uur
Illustration

Zaterdag 19 februari van 9.30 uur tot 12.30 uur gaat A Rocha Groene Hart aan de slag om de Stolwijkse Boezem klaar te maken voor het voorjaar. Deze week gaan we aan de noordkant van het gebied aan het werk. Samen helpen we de natuur een handje door bomen en struiken te snoeien. Doe je mee? Ook kinderen zijn van harte welkom om te helpen! 

Wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers. Graag zelf een kop of mok meenemen. Trek stevige laarzen aan, het gebied kan nat zijn. Aanmelden is noodzakelijk, onder andere in verband met het beschikbare gereedschap. Meld je aan via: groene.hart@arocha.org

We verzamelen op de bekende plek aan de Tiendweg. Kom zoveel als mogelijk is met de fiets. BIj de Boezem is met de auto parkeren niet toegestaan. Parkeren met de auto kan op de Groene Wetering in Gouderak, dat vlakbij het gebied ligt. Je loopt dan over de Snippejagerskade (fietspad) de polder in en slaat bij de kruising rechtsaf de Tiendweg op. De verzamelplek ligt aan je linkerkant. Een wandeling van circa tien minuten. 

 

 

Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Deel dit: