Activiteit

Mindfulness training

woensdag 6 april 2022 , 9:30 - 12:00 uur
Illustration

Door beter om te kunnen gaan met stressvolle situaties, kom je beter in balans. Je zit letterlijk en figuurlijk beter in je vel. Natuurlijk is het prettig wanneer je wat rustiger wordt in je hoofd, en je meer kan concentreren op je werk. Maar wat je ook zal ervaren door Mindfulness is meer veerkracht, levensvreugde en energie.

De basistraining Mindfulness, zoals oorspronkelijk is ontwikkeld in Amerika, wordt door Petra Mettau al meer dan 10 jaar met veel enthousiasme en praktisch gegeven. Wil jij meer weten over hoe jouw denken en voelen je leven beïnvloeden. En hoe je daar op een eenvoudige en doeltreffende manier beter mee kan leren omgaan? Volg dan een Mindfulness training.

Start op woensdagochtend 6 april van 9.30 tot 12.00

In een kleine groep van maximaal 4 personen

8 woensdagochtenden van een zeer ervaren, enthousiaste en professionele trainer. Petra Mettau geeft sinds 2011 Mindfulness trainingen en is daarnaast coach en Rebalancer.

Locatie: Achterbroek 30 in Berkenwoude (10 minuten van Gouda)

Tijdstip: 9.30 tot 12.00

Data: Elke woensdagochtend van 6 april t/m 25 mei. Eventueel ivm koningsdag verplaatsen we één van de ochtenden. In overleg met de deelnemers.

Kosten: €395,- inclusief werkboek, meditaties en oefeningen via MP3.

Informatie: info@mind-voel.nl

 

VMBN1 gecertificeerd. Daardoor is het mogelijk dat uw verzekeraar een deel van de kosten van de training vergoed. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden en voorwaarden om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Locatie
Achterbroek 30, Berkenwoude
Kosten toelichting
€395,- inclusief meditaties en werkboek
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
Deel dit: