Activiteit

Mindfulness Zomer Training

Tweewekelijks: Op dinsdag , 9:30 - 16:00 uur
Illustration

Volg de unieke Zomertraining Mindfulness. Vier dinsdagen in mei, juni en juli.

Doe mee met de zomertraining Mindfulness. Op een prachtige locatie in Berkenwoude, waar de stilte, ruimte en natuur je ondersteunen bij je meditatie.

In deze aandachtstraining maak je kennis met praktische, effectieve oefeningen om te onderzoeken en te ontdekken wat nu gebeurt.

Het is een wetenschappelijk, bewezen training om beter om te gaan met stress, angst, piekeren, negatieve gevoelens en (chronische) pijn.

Leer jezelf kennen door aandacht te geven aan je gedachten, emoties, lichaamssensaties en je omgeving, zodat je beter mentale & fysieke grenzen aanvoelt. Je gaat spanning en piekergedrag herkennen.

Ontwikkel een open, nieuwsgierige en milde houding zodat je, in het dagelijks leven, beter met de ups & downs kan omgaan. Mindfulness in actie is bewust doen wat goed voor je.

Vier woensdagen van 9.30 tot 16.00

In een kleine groep van maximaal 6 personen

De training bestaat uit acht sessies, verdeeld over vier woensdagen. Zo kan je je helemaal onderdompelen in Mindfulness. Tussen de dagen door oefen je thuis de meditaties. Petra Mettau geeft sinds 2011 Mindfulness trainingen en is daarnaast coach en Rebalancer.

Locatie: Achterbroek 30 in Berkenwoude (10 minuten van Gouda). We mediteren ook buiten wanneer het weer dat toelaat.

Tijdstip: 9.30 tot 16.00

Data: Vier dinsdagen op 30 mei, 13 en 27 juni, 11 juli

Kosten: €425,- inclusief werkboek, meditaties en oefeningen via MP3.

Informatie: info@petramettau.nl

 

Petra Mettau heeft meer dan 10 jaar ervaring met het geven van Mindfulness trainingen. Ze is VMBN1 gecertificeerd. Daardoor is het mogelijk dat uw verzekeraar een deel van de kosten van de training vergoed. Informeer bij uw eigen zorgverzekeraar naar de mogelijkheden en voorwaarden om voor vergoeding in aanmerking te komen.

Locatie
Achterbroek 30, Berkenwoude
Kosten toelichting
€395,- inclusief meditaties en werkboek
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 18 jaar
start / einde
Gestart op di 30 mei 2023. Beëindigd di 11 juli 2023
Deel dit: