Activiteit

Een zonnige toekomst van jouw huis ….....

vrijdag 6 mei 2022 , 16:00 - 18:00 uur
Illustration

Makelaars geven aan dat je huis (nog) meer waard is als het duurzamer is. Maar of je nu naar gasloos of tot flinke energiebesparingen wil komen, ik zou zeggen doe het stap voor stap. Werk met een stappenplan. Neem deel aan de presentatie en schrijf hem zelf.

Want hoe maak jij jouw keus in het doolhof van mogelijkheden? Want iedereen heeft DE beste oplossingen voor jouw persoonlijke energie transitie. Een beetje vreemd vindt je ook niet? Immers elk huis en elke bewoner is uniek. Waarom zou je juist nu beginnen en met welke maatregel moet of kun je beginnen? In deze mini presentatie krijg je een aantal handvatten om een betere keus te maken in het doolhof van mogelijkheden.

Ik help jou om een vijf jaren plan te maken over hoe jij je wensen kunt verwezenlijk op het gebied van duurzaamheid / modernisering / comfort verbetering, daarbij rekening houdend met jouw wensen & woning en de actuele stand van techniek.

Met mijn eigen huis hebben wij de doelstelling om de zomer gasloos door te komen en dat gaat ons lukken. Door de hoge gasprijzen hebben we besloten om wat te schuiven in onze stappen. En dat betekent dat we, als de proef in de zomer succesvol is, dit verlengen tot zomer 2023. Dit betekent dat we al in 2023 gasloos kunnen zijn!

Zo'n stappenplan kun je makkelijk zelf maken en ik bied je hierbij gratis ondersteuning  tijdens deze bijeenkomst. Wil je dat ik zaken voor je overneem, ook dat kan! Of gratis eens met mij eens “bomen” over het verduurzamen van jouw huis. Maak via mijn website een vrijblijvende afspraak.

 

Kosten
Gratis
Kosten toelichting
Aanmelden is wel nodig.
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: