Activiteit

Werken met persoonlijke Archetypen

woensdag 13 april 2022 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

 

Werken met persoonlijke Archetypen   door Frances Aarts, Astroadvies Gouda

De Held in jezelf, de Oude Wijze of het Vrije Kind,  we  hebben ze allemaal wel eens ontmoet. In onszelf, of in de ander. Het zijn aspecten van onszelf, die af en toe ineens opduiken. Vaak  onverwachts, maar wel op het moment dat we ze nodig hebben.

Wie leeft er nog meer  binnenin jou? Welke aspecten van jezelf kom je tegen in je gedrag, in contact met anderen? Hoe bewust ben jij je van deze facetten die deel uitmaken van jouw persoonlijkheid? Vanuit de psychologie van C.G.Jung kennen we termen als de Schaduw, het Zelf, persoonlijke en collectieve Archetypen. In deze introductiecursus gaan we een aantal van die archetypische vormen onderzoeken, gaan we ontdekken hoe we deze aspecten in onszelf kunnen herkennen en gebruiken om jezelf beter te leren kennen. Deze cursus van 6 bijeenkomsten is een kennismaking en kan als op zichzelf staande cursus gevolgd worden. Maar is ook de voorloper van de verdiepende jaarcyclus: Werken met de 12 persoonlijke Archetypen, die na de zomer van start gaat.  

Data voor deze cursus woensdagavond 13, 20 april, 11, 25 mei, 8, 22 juni, lesgeld € 125, =, incl.  lesmateriaal en persoonlijke Archetypen-test. 

Je kunt je opgeven of meer informatie vragen via mail: info@astroadvies.nl of even bellen naar 06 47151679. Frances Aarts, Astroadvies

 

Locatie
Het Vijfde Huis, Jac.P.Thijsselaan 45, Gouda
Doelgroep
Alle volwassenen
Deel dit: