Activiteit

Openbaar vuurritueel Gouderak

zaterdag 28 mei 2022 , 17:30 - 20:00 uur
Illustration

Zaterdag 28 mei begeleid ik een openbaar vuurritueel in Gouderak; een kamlanie uit de traditioneel sjamanistische lijn van Spirit of Wolf.

Interesse in sjamanisme? Of gewoon de behoefte om eens dit mooie, verbindende en helende ritueel te ervaren? Doe mee! Ook kinderen zijn van harte welkom. Mijn eigen zoon Jurre (8 jaar) komt ook mee.

Ik geef ter plekke, voorafgaand aan het ritueel, een duidelijke uitleg over vorm en inhoud van het ritueel. Kinderen kunnen meehelpen de offerschaal mooi op te maken en het rituele vuur op te bouwen. En, rekening houdend met kinder-bedtijd 😉, beginnen we lekker op tijd. Zo rond 17.30 uur.

Je neemt (voedsel)offers mee voor de grote natuurgeesten en (als je hier al contact mee hebt) jouw eigen persoonlijke spirithelpers. We nodigen hen met drum, zang en beweging uit om bij ons aanwezig te zijn. Maar als je gewoon lekker rustig bij het vuur wilt zitten om het allemaal over je heen te laten komen is dat natuurlijk ook helemaal goed.

Als je al een drum of ratel hebt, is het fijn als je die meeneemt. Zo niet, laat het me weten. Ik heb evt. leendrums beschikbaar, ook in kinderformaat.

Vergoeding voor deelname is op donatiebasis; dit mag geld zijn, maar dat hoeft niet. Iets leuks, lekkers, moois, nuttigs etc. (voor mij en/of de locatie-eigenaresse) is net zo welkom.

Om je aan te melden, mail naar info@veenheks.nl. Er is op deze locatie plaats voor ca. 8 mensen, dus aanmelden is verplicht. En wees er op tijd bij 😉. Voor vragen kun je me natuurlijk altijd een berichtje sturen.

Voor extra informatie over de traditie en onze rituelen, kun je ook kijken op www.spiritofwolf.net

Locatie
Gouderak, exacte locatie volgt na aanmelding per mail
Kosten
Lokaal ruilmiddel
Kosten toelichting
Donatiebasis. Donatie is verplicht, maar zelf te bepalen hoeveel en wat. Mag geld zijn, mag ook iets zijn wat ik in mijn werk kan gebruiken of iets leuks of lekkers voor mij en/of locatiebeheerder. Evt. verdere tips per mail
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 4 jaar
Omschrijving doelgroep 
Volwassenen, kinderen, ouders met kinderen, gezinnen
Deel dit: