Activiteit

Workshop Werken met de Geesten

zondag 17 juli 2022 , 13:00 - 16:00 uur
Illustration

Interesse in sjamanisme? Zelf eens (onder goede begeleiding) oefenen in contact zoeken met de geesten? Je bent van harte welkom bij deze workshop op zondag 17 juli in Gouda.

Een van de grondbeginselen van het sjamanisme is het animistisch wereldbeeld. Kort gezegd houdt dit in dat alles om ons heen bezield is en een bepaalde mate van bewustzijn heeft. Dus niet alleen mensen en dieren, maar ook bijv. planten, rotsen, bergen, rivieren, de elementen en Moeder Aarde. Maar ook meer ‘abstracte’ begrippen zoals kleuren en ziektes. En daarnaast zijn ook de niet-fysieke lagen van ons universum druk bevolkt met allerlei vormen van bewustzijn, zoals de geesten van voorouders en krachtdieren.

In deze workshop gaan we dit animistische wereldbeeld verder verkennen en leer je sjamanistische technieken om je te verbinden met al deze vormen van bewustzijn. Dit geeft je een basis om zelf een goede verbinding en communicatie met de geesten op te bouwen. Op het sjamanistische pad zijn de geesten namelijk jouw belangrijkste persoonlijke leraren.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die kennis wil maken met wat basisbegrippen en -technieken van het sjamanisme, of daarin net begonnen is. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom als je al wat meer ervaring hebt en je basis nog wat meer wilt verstevigen of interesse hebt in de traditioneel sjamanistische visie van Spirit of Wolf hierin.

De workshop wordt gegeven door Ellen van der Kleij, ervaren sjamanistisch beoefenaar, lid van Spirit of Wolf Shamans, leerling van Izih Kam en Morsuk Kam

Locatie
Studio Yogabird
Kosten toelichting
Kosten voor deelname E45,-. Bij laag inkomen / moeilijke financiele situatie mogelijkheid tot lager tarief. Mail hiervoor naar info@hetvrouwenrad.com
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Voor iedereen met interesse in sjamanisme. Zowel voor mensen zonder sjamanistische ervaring die graag kennis willen maken met wat basisbegrippen, werkvormen en technieken als voor mensen die al enige ervaring hebben maar hun basis nog wat willen verdiepen of verstevigen en/of specifiek geinteresseerd zijn in het traditioneel sjamanisme in de lijn van Spirit of Wolf.
Illustration
 
Deel dit: