Activiteit

Kortste Nachtvertellingen A Rocha Groene Hart

zaterdag 18 juni 2022 , 21:00 - 23:00 uur
Illustration

Op zaterdagavond 18 juni zin er weer de Kortste Nachtvertellingen in de Middelblok Boezem (let op, nieuwe locatie!) van A Rocha Groene Hart. Op deze avond van de kortste nacht van het jaar serveren we voor iedereen verschillende verhalen en muziek over de natuur en andere thema's. Er zijn verrassende verhalen te beluisteren. Kom, ontspan, geniet en doe ook mee. De vertelavond begint om 21.00 uur, dus kom rond 20.45 uur. Het duurt tot ongeveer 23.00 uur. 

Te midden van de rust en de natuurlijke geluiden van de Boezem en rondom een knapperend vuur en een goed gevuld glas luisteren we naar verhalen en de muziek. Je mag ook zelf verhalen meenemen om te vertellen of voor te lezen. 

Voor drinken en wat lekkers wordt gezorgd. Neem zelf een kussen mee, een fleecedeken tegen opkomende kou en een glas voor het drinken. Een zaklamp is handig om de weg terug te vinden. Als de weersvoorspellingen slecht zijn, krijg je uiterlijk zaterdagochtend een afmeldingsbericht. Meld je ook daarom aan op groene.hart@arocha.org

Als je zelf een verhaal of gedicht wilt vertellen of voorlezen of een lied wilt laten horen, laat het dan ook even weten per mail. Voor de onkosten van de vertelavond vragen we een bijdrage van 5 euro. 

Kom zoveel mogelijk op de fiets. Wie met de auto komt kan deze parkeren op de Groene Wetering in Gouderak. In ruim tien minuten loop je naar de Middelblok Boezem over de Snippejagerskade de polder in en sla je bij de kruising linksaf de Tiendweg op. De Tiendweg maakt op een gegeven moment een bocht naar links en dan weer naar rechts. De Middelblok Boezem ligt dan op de Tiendweg na honderd meter aan je linkerkant. 

Locatie
https://goo.gl/maps/deLMZh35UNrvo8cS6

Kosten toelichting
Voor eten en drinken
Doelgroep
Alle volwassenen
Leeftijd
Vanaf 14 jaar
Deel dit: