Activiteit

Informatieve thema-avond 'Over ondernemen'

dinsdag 11 oktober 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Op 11 oktober 2022 organiseert het ondernemensnetwerk Vrouw en Busyness een informatieve avond over ondernemen, groeien, samenwerken, en wat je ook maar bezighoudt. Hiervoor hebben we Ruud Pondman uitgenodigd.

Ruud Pondman is verbonden aan MKB Advies Partners en hij zet zijn ervaring als mens, accountant, bestuurder en ondernemer in als sparringpartner en (business)coach. Ook begeleidt hij ondernemers bij het aan- of verkopen van ondernemingen.

Geen vastomlijnd programma
Op de bijeenkomst van Vrouw en Busyness van 11 oktober 2022 hebben we geen vastomlijnd programma. In overleg met het bestuur is gekozen voor de thema’s ‘groeien’ en ‘samenwerkingen’. Maar, ook jouw vragen of onderwerpen kunnen aan bod komen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, aan- of verkoop van een onderneming, economische ontwikkelingen en hoe daarop zelf te anticiperen of de behandeling van individuele casussen.

Bij de behandeling van de onderwerpen vertelt hij niet alleen hoe hij denkt dat het zit, maar betrekt hij ons in de discussie en het geven van advies aan elkaar. Het wordt zeker een interactieve bijeenkomst, voor elk wat wils en met stof tot napraten.

Meer over Ruud?: Bekijk zijn profiel op LinkedIn of de algemene informatie op de website MKB Advies Partners: Ruud Pondman – MKB Advies Partners B.V. (mkbap.nl)

Diner vooraf
Omdat het zo fijn praat als je samen eet is er de mogelijkheid om om 17.30 uur deel te nemen aan het diner. Je betaalt hiervoor een eigen bijdrage van € 20. Je kunt ook kiezen om het diner over te slaan en alleen bij de presentatie te zijn.

Niet-leden zijn ook van harte welkom. Zij betalen náast de bijdrage voor het eten nog € 20 bij een eerste kennismaking en € 35 bij een tweede of volgende keer.

Programma
17.30 uur Ontvangst en diner
19.30 uur Diner afgerond
20.00 uur Presentatie Ruud Pondman
22.00 uur Sluiting

Locatie
Flora Party en Event Boskoop, Parklaan 4, 2771 GB Boskoop
Kosten toelichting
Kijk voor kosten op de website van Vrouw en Busyness
Doelgroep
Alleen voor vrouwen
Deel dit: