Activiteit

Gouda rent, powerwalkt en wandelt bij KaarsLicht

zaterdag 17 december 2022 , 20:00 - 22:00 uur
Illustration

Gouda rent, powerwalkt en wandelt bij KaarsLicht beleeft op 17 december haar TIENDE editie!!


Sportievelingen kunnen dan wederom genieten van een sfeervolle Lichtjesloop, powerwalk of -wandeling in kleine groepjes van max 20 personen + 1 gids. Tijdens dit evenement geniet je van sprookjesachtige steegjes en hofjes onderweg én 2 of 3 culinaire/culturele surprises, zoals een lekkere hartverwarmende versnapering of optreden. En tevens van alle mooie Kerstverlichting op straat en aan de gevels én de mooie kleding van de meeste deelnemers (doe dus svp wat leuks in Kerstsfeer aan: lichtjes om je nek, guirlandes om je armen, een Kerstmuts op, etcetera). De link naar deze video geeft een impressie van hoe gezellig de Goudse GlaMMM-ERasmus Lichtjesloop + Wandeling is: https://www.youtube.com/watch?v=x8cEu-rq2Tc...


LEUK VOOR HET HELE GEZIN !
De totale afstand bedraagt niet meer dan 5 kilometer en tussendoor zijn er 3 of 4 stops om weer even tot rust te komen. Zodoende kunt u ook met uw kind(eren) meedoen. De beste optie daarvoor is om de route met het gezin wandelend af te leggen met ervaren stadsgids Marina als begeleidster. Met wat oudere kinderen is rennend ook zeker haalbaar.
WORDT JIJ DE NIEUWE LICHTJESKONING/KONINGIN?
Wie het meest origineel/prachtig verkleed is kan door de 'mystery jury' benoemd worden tot Goudse Lichtjeskoningin/koning 2022-2023. Er wordt in groepen van maximaal 20 personen gerend/gewandeld onder leiding van een gids. Indeling geschiedt op basis van loopsnelheid en opgegeven voorkeur om bij bepaalde vrienden in de groep te zitten. Na afloop ontvangen jullie een mooie, unieke herinnering van Goudse makelij.


ON-LINE INSCHRIJVEN
Via deze link kunnen jullie inschrijven: gouda-rent-powerwalkt-en-wandelt-bij-kaarslicht-750-voorheen-goudse-lichtjesloop
Voorinschrijven kan tot en met 11 december, 13.00 uur. Schrijft u daarna pas in, dan kunnen we niet garanderen dat u onze speciale 'Goudse' herinnering krijgt omdat daar een productietijd op zit en betaalt u meer inschrijfgeld. Voor meer info kunt u mailen naar info@goudasport.nl.

 

Deelnamekosten + KLEINE LETTERS

De inschrijfkosten bedragen in 2022 vermoedelijk circa 16,00/16,50 euro, dat is inclusief enkele culturele en culinaire verrassingen én 2 unieke herinneringen van Goudse makelij na afloop. Mocht het evenement onverhoopt NIET door kunnen gaan (bijvoorbeeld in verband met code rood vanwege ijzel, sneeuw, storm of onweer) dan krijgt u uw inschrijfgeld niet terug. Vanaf 11 december bedraagt het inschrijfgeld 2,50 euro extra.

Locatie
Op de Markt bij De Waag aan de kant van restaurant De Zalm
Kosten
Met korting
Kosten toelichting
Groepskortingen zijn mogelijk
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 7 jaar
Omschrijving doelgroep 
leuk voor alle hardlopers, powerwalker en wandelaars in Gouda. Zeker ook leuk voor het hele gezin!

Illustration
 
Documenten
Deel dit: