Activiteit

KERSTCONCERT

zaterdag 10 december 2022 , 20:00 - 21:45 uur
Illustration

KERSTCONCERT CHR. GEMENGD KOOR HOSANNA GOUDA o.l.v. dirigent André Vis.

Voor de 38e keer zal Hosanna op zaterdag 10 december a.s. haar traditionele kerstconcert geven. Zoals elk jaar vindt het concert ook dit jaar weer plaats in één van de mooiste kerken van Nederland nl. de Sint Janskerk in Gouda. Naast Hosanna zal ook Deo Sacrum uit Loosduinen meewerken, zij zullen gezamenlijk optreden.

Als soliste zal Saejeong Kim meewerken. Deze sopraan treedt regelmatig op met het Nederlands Kamerkoor. Saejeong heeft een stem van formaat.

Het Rozenburgs Mannenkoor o.l.v. dirigent Martin van Broekhoven zal haar medewerking verlenen aan het concert. Dit koor heeft in de loop der jaren een grote naam opgebouwd in Nederland en daarbuiten.

De zeer getalenteerde pianiste Jelena Popovic neemt dit jaar de vleugel voor haar rekening en Matthijs Breukhoven, de zeer bekende organist, zal het Moreau orgel bespelen. Al met al een groep zeer inspirerende muzikanten, die ongetwijfeld garant staan voor een heel mooi kerstconcert.

De muzikale leiding is in handen van de dirigent van Hosanna André Vis.

 

Locatie
Sint Janskerk, Achter de Kerk 2 Gouda
Kosten toelichting
Toegangsprijs voor aanvang concert is € 15,=. In de voorverkoop € 12,50 te bestellen via hosannagouda@gmail of tel. 0182 785878. Boekhandel Smit, Korte Tiendeweg 19 en Sint Janskerk. Kinderen t/m 12 jaar gratis.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: