Activiteit

Lezing over reïncarnatie door Leonie Linssen

dinsdag 31 januari 2023 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

Reïncarnatie in helder perspectief Een (interactieve) lezing van Leonie LinssenLeonie Linssen in de Balzaal Gouda.

 

Laat je verwonderen met antwoorden waar je al lange tijd  naar op zoek was. Een lastig begrip wordt toegankelijk Gelukkig is reïncarnatie een onderwerp dat ook in het Westen steeds makkelijker bespreekbaar wordt. Niet per se dat het een makkelijk onderwerp is, maar het intrigeert mensen en het houdt ons bezig. Geen wonder, want steeds meer mensen ervaren verschijnselen en sensaties in hun innerlijk wezen die ze niet kunnen plaatsen vanuit het aardse bestaan. De link en herkenning met reïncarnatie ligt dan sterk voor de hand.

 

Maar wat is reïncarnatie precies? Waar hebben we het dan over? En hoe kan meer wetenschap over dit onderwerp ons meer rust en zelfs bevrijding geven? Antwoorden en verklaringen van de expert Dit zijn enkele van die punten die Leonie Linssen ons op deze avond gaat toelichten.

Je kunt gerust stellen dat zij een expert is op gebied van reïncarnatie. De afgelopen 13 jaar heeft zij een intense reis doorgemaakt die haar bevrijdde van een zware karmische lading. In een vorig leven heeft zij met een kampbeul in Auschwitz moeten samenwerken. Dat alles en meer beschrijft ze in haar boek De Karmadrager dat 25 september gelanceerd werd. Praktische methodes die toegang bieden Na haar boekenrelease startte Leonie een rondreis door het land met lezingen en geeft zij een leergang Integrated Soul Alignment. Met deze leergang krijg je een tool waarmee je diepere inzichten verwerft in voorgaande levens.

Tijdens deze avond zal Leonie een interactieve oefening doen met belangstellenden om iets van deze methode te laten zien. Ruimte voor reflectie, ook voor uw ervaringen Op 31 januari 2023 heeft u als belangstellende de gelegenheid om kennis met haar en haar verhaal te maken. Uw eventuele eigen vragen uit persoonlijke ervaringen kunt u deze avond inbrengen. Leonie is graag bereid reflectie te geven op wat u denkt te ervaren in de context van het onderwerp van deze avond. Het wordt dus een deels interactieve avond. De verwachting is dat er voor veel mensen kwartjes zullen gaan vallen.

Praktische details Datum 31 januari 2023 Inloop 19.30 uur Start lezing: 20:00 Einde: 22:30 uur Waar? De Balzaal III (ook bekend als de grote zaal van Het vijfde huis) Jac. P Thijsselaan 45 Gouda Je wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers. Boek hier je ticket(s) à € 20:

Locatie
J.P. Thijsselaan 45 2803 RT Gouda
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Voor mensen die meer willen weten over reïncarnatie en de invloed van vorige levens op hun huidige bestaan.


Illustration
 
Documenten
Deel dit: