Activiteit

Kinderboekencafé met Loes Riphagen

woensdag 15 februari 2023 , 16:00 - 17:30 uur
Illustration

Ben je leerkracht en / of kinderboekenliefhebber en heb je zin in kinderboekeninspiratie? Tijdens het Kinderboekencafé delen we de leukste en mooiste nieuwe kinderboeken en geven we inspiratie om met die boeken aan de slag te gaan. We nodigen geregeld kinderboekenauteurs, illustratoren en andere inspirators uit die vertellen over hun werk, maar natuurlijk bieden we ook ruimte om tips en ideeën met elkaar te delen. Wat het onderwerp ook is, de wens met de juiste boeken elk kind te kunnen inspireren tot lezen en leren staat bovenaan.
15 februari: Kinderboekencafé met Loes Riphagen
Op 15 februari is het volgende Kinderboekencafé, deze keer speciaal voor leerkrachten van groep 1 en 2. Te gast is Loes Riphagen, onder andere bekend van 'Coco kan het!' (Prentenboek van het Jaar 2021). Ze vertelt over haar boeken, over het belang van voorlezen en onder leiding van Loes maken we onze eigen Coco, die je daarna ook met je groep kunt maken. Er is gelegenheid om boeken te kopen. 

De ontvangst is om 15.45 uur en het programma begint om 16.00 uur. We zitten in de Techniekwerkplaats op de tweede verdieping van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda. 

Het Kinderboekencafé is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie. Het Fonds voor Cultuurparticipatie ondersteunt initiatieven die meedoen aan cultuur stimuleren.

Locatie
Bibliotheek Gouda | Chocoladefabriek
Deel dit: