Activiteit

Gluren bij de Buren Gouda (gratis)

zondag 5 februari 2023 , 12:00 - 17:00 uur
Illustration

Heb jij je route voor zondag 5 februari al uitgestippeld? Die dag zijn er 201 optredens van  67 verschillende podiumkunstenaars in 64  huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Gouda - ook ver buiten het stadscentrum. Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen. Het programma: glurenbijdeburen.nl/nl/programma/gouda.  

Het programma bestaat dit jaar uit een kleurrijke verscheidenheid van disciplines en genres. De muziekacts gaat van bands, singer-songwriters en grote koren tot aan een rapper die gaat improviseren met onderwerpen vanuit het publiek, maar ook clowns, theateracts, dichters en de voorleesdames van De Boekfiets komen langs. 

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen. 

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren. 

Locatie
Gouda
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: