Activiteit

Talencafé Gouda

woensdag 1 februari 2023 , 19:30 - 22:00 uur
Illustration

Zin om eens een avondje lekker te kletsen in een andere taal dan het Nederlands? Kom dan woensdag 1 februari gezellig naar het Talencafé.

Het Talencafé Gouda is voor iedereen die mensen wil ontmoeten en een taal wil spreken/onderhouden/oefenen of dat nu Spaans, Duits, Grieks, Russisch, Italiaans, Arabisch, Turks, Pools, Deens, Portugees, Frans, Duits, Engels of welke taal dan ook is. Bij minimaal twee sprekers kan iedere taal gepraktiseerd worden. Vaak zijn er ook 'native speakers' aanwezig ;)
Aan de landenvlaggetjes op de tafels kun je zien welke taal daar gesproken wordt.

Op iedere eerste woensdagavond van de maand zitten we vanaf 19:30u klaar bij Grand Café Central en is iedereen van harte welkom!

Dus volg je een taalcursus, is Nederlands niet je moerstaal en wil je wel weer eens in je 'eigen' taal kletsen met iemand, ga je op vakantie en wil je je talenkennis oppoetsen of vind je moderne vreemde talen sowieso interessant en leuk om te spreken? Kom gezellig kletsen.

De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.

We zien je graag tegemoet!!!
Hartelijke groet,
Hilda, Alexandra en Mascha

--- --- ---

Iedere eerste woensdag van de maand, inloop vanaf 19:30u.

Grand Café Central (helemaal achterin bij 'De Buren' en sowieso zónder achtergrondmuziek om elkaar goed te kunnen verstaan).
Markt 22 Gouda (naast Livera)
Bij binnenkomst zeggen dat je voor het Talencafé komt en men wijst je de weg.

 

Locatie
Grand Café Central
Kosten
Gratis
Kosten toelichting
De toegang is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: