Activiteit

Masterclass Enneagram door Rob Hessels

dinsdag 28 februari 2023 , 20:00 - 22:30 uur
Illustration

Wat zegt het Enneagram over jouw levenskoers?

Krijg antwoorden in deze masterclass van Rob Hessels in de Balzaal Gouda op dinsdag 28 februari 2023.

Voor iedereen die bewuster zijn leven wil leiden

 

Het enneagram is een eeuwenoude manier om te kijken naar hoe iemand in het leven staat. De vraag daarbij is welke dominante persoonlijkheidskwaliteit(en) iemand onbewust in stand houdt. En ook: welke kwaliteiten onbenut blijven. Veel mensen zijn bezig met overleven. Dat gebeurt voor het overgrote deel vanuit die dominante persoonlijkheidskwaliteit(en).

 

Met deze, noem het existentiële vraagstukken, vullen we de avond. Het wordt boeiend en behoorlijk persoonlijk.  Rob Hessels is op gebied van enneagrammen een doorgewinterde expert en heeft in zijn coachpraktijk al honderden mensen op weg geholpen naar een prettiger leven. Dat wil hij op deze avond ook voor jou betekenen.

 

Het enneagram is vooral bekend vanwege de 9 verschillende typen waarmee de genoemde persoonskwaliteiten zijn ingedeeld. Die worden geduid met een getal, een tot en met negen. Zo staat de 1 bijvoorbeeld voor perfectionist en de 9 voor vredestichter. Het model maakt transparant hoe al te dominante types te lang in een overlevingsstand staan. En dat gaat ten koste van levenskwaliteit en onderbenutting van potentieel.  

 

Als je deelneemt krijg je vooraf een test toegezonden en de uitkomst daarvan mag je meenemen naar de lezing. Rob Hessels legt vervolgens op begrijpelijke wijze uit wat jouw enneagram te vertellen heeft over jouw levenskoers. Jouw enneagram laat je ondubbelzinnig zien door welke hardnekkige overlevingsstrategieën jij uit de ideale route bent geraakt. Tegelijkertijd krijg je inzicht in de rijke wereld van bronnen die je nog kan en mag gebruiken.

 

We beloven je dat je na deze avond anders naar je leven kijkt. En dat je met heel veel waardevolle inzichten huiswaarts keert. Laat je verrassen.

 

Praktische details

Datum 28 februari 2023

 

Start lezing: 20:00 (Inloop 19.30 uur)

Einde: 22:30 uur

 

Waar? De Balzaal III (ook bekend als de grote zaal van Het vijfde huis)

 

Jac. P Thijsselaan 45 Gouda

 

Je wordt ontvangen met koffie, thee en wat lekkers.

Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit en persoonlijke groei.
Deel dit: