Activiteit

Cursus Natuuractiviteiten begeleiden

maandag 20 februari 2023 , 0:00 - 0:00 uur
Illustration

Gek op natuur en wil je dit op anderen overbrengen? Dan is deze doe-cursus Natuuractiviteiten begeleiden wat voor jou. Op 4 zondagochtenden gaan we van 10.00-13.00 u. bij Infocentrum Heempad (Heempad Gouda) aan de slag. Natuurkennis is niet nodig. Wel natuurenthousiasme! 

De data zijn 5, 12, 19, 26 maart. De cursus wordt georganiseerd door de KNNV natuurvereniging Gouda en IVN natuureducatie IJssel en Gouwe. 

In deze cursus leer je hoe je ook anderen kunt enthousiasmeren over de mooie natuur. Je gaat zelf aan de slag met diverse veldtechnieken en opdrachten en doet spelenderwijs voldoende natuurkennis op. Je gaat een natuurpad of belevingspad maken en leert hoe je voor allerlei leeftijden een goede excursiebegeleider bent. Bij een excursie wordt altijd een natuurdeskundige betrokken, dus je staat er niet alleen voor. 

Heb je interesse? Geef je dan vóór 20 februari op bij voorzitter@gouda.knnv.nl.

Wil je eerst meer weten? Kijk dan voor een zeer uitgebreide uitleg over deze cursus in bijgaand document (onderaan dit bericht).

Locatie
Infocentrum Heempad
Kosten
Gratis
Doelgroep
Alle volwassenen
Omschrijving doelgroep 
Iedereen die zijn liefde voor de nabije natuur op anderen wil overbrengen.
Documenten
Deel dit:
1 reactie

Renate van Galen

vr 17 februari 2023 18:07
Leuk ik meld me graag aan voor de cursus natuuractiviteiten. Ik ben zelf lid van de vlinderstichting en gebruik graag de Obsidentify app.

Met duurzame groet,
Renate van Galen

Clara Goedhart

vr 17 februari 2023 21:28
Beste Renate, wat leuk dat je enthousiast bent! Je kunt je opgeven via voorzitter@gouda.knnv.nl
Graag zsm maar uiterlijk 21 februari.
Hartelijke groet Clara Goedhart