Activiteit

Werkplaats op zaterdag -

zaterdag 18 februari 2023 , 14:00 - 17:00 uur
Illustration

Regelmatig zijn er ‘Werkplaatsen op zaterdag’ in de Techniekwerkplaats op de tweede verdieping van de Chocoladefabriek aan Klein Amerika 20 in Gouda.

De activiteit begint om 14.00 uur. Een middag kost € 7,50 inclusief drinken. Neem gerust je vader, moeder, opa of oma mee om je te helpen in de werkplaats. Zij mogen gratis naar binnen (1 volwassene per kind).

Ga op zaterdag 18 februari aan de slag met het maken van jouw eigen korte film! Heb jij een leuk, mooi, grappig of spannend verhaal in je hoofd en altijd al willen weten hoe je dit tot een film kan maken? Kom dan naar de techniekwerkplaats waar je met hulp van een filmmaker alles leert over het maken van een film. Allereerst leer jij een goed script te schrijven en dit met een storyboard (een soort stripverhaal) om te zetten in scenes. Daarna worden deze scenes gefilmd. De bibliotheek heeft camera’s, microfoons en een green screen waarmee je aan de slag kan. De docent monteert de films en aan het einde van de middag worden de films bekeken en doorgestuurd.

Locatie
Bibliotheek Gouda | Chocoladefabriek
Deel dit: