Activiteit

Festival Gouda Maakt Toekomst

zondag 4 juni 2023 , 12:00 - 19:00 uur
Illustration

📣 📅 Op zondag 4 juni 2023 van 12.00 tot 19.00 uur is GOUDasfalt DE plek waar je Toekomstmakers ontmoet en geïnspireerd raakt om er zelf één te worden! 


🌎 Tijdens dit gratis festival, dat in 2022 voor het eerst plaatsvond, vind je o.a. unieke kramen met hippe vintage, handgemaakt en upcycle, fairtrade en ecologische producten. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud, van workshops die je klaarstomen voor de toekomst tot educatie en van kleinkunst tot innovatie. 

Ontmoet sprekers die hun tijd vooruit zijn, laat je meeslepen door muziek die je raakt en geniet van heerlijk (vegan) eten.

Gouda is een stad die vooral bekend staat om haar vele ambachten. Gouda Maakt Toekomst laat zien dat er juist nu veel (Toekomst)makers zijn die voorop lopen richting een duurzame toekomst. 
Kom 4 juni naar Gouda Maakt Toekomst en laat je inspireren hoe leuk, lekker en makkelijk het eigenlijk is om groen te doen!

💚 Blijf ons volgen op Instagram, Facebook en goudamaakttoekomst.nl voor updates over het programma.

Locatie
GOUDasfalt
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Het festival is voor iedereen, jong/oud in alle kleuren en uit alle hoeken van Gouda e.o. Of je nu een ervaren groene doener bent, op zoek bent naar duurzame inspiratie of geen idee hebt wat duurzaamheid betekend. Bezoek Gouda Maakt Toekomst en laat je inspireren door Toekomstmakers zodat jij er ook een wordt!

Illustration
 
Documenten
Deel dit: