Activiteit

Goudse Stadsiftar

zondag 16 april 2023 , 19:00 - 22:00 uur
Illustration

Omdat de eerste editie vorig jaar met 175 bezoekers een groot succes was, organiseert Cultuurhuis Garenspinnerij op 16 april 2023 opnieuw de Goudse Stadsiftar. Onze deuren staan wagenwijd open voor iedereen die mee wil eten!

Wat is een iftar?
De iftar is een vast onderdeel van de ramadan, het is de eerste maaltijd na zonsondergang, het moment dat het vasten wordt onderbroken. Deze maaltijd wordt vaak met familie en vrienden en buren genuttigd. Het is een moment dat mensen samen komen. 

Eten, ontmoeten & verbinden
Bij de Iftar gaat het om eten, ontmoeten en verbinden. Een Stadsiftar past goed in een stad als Gouda waar we steeds bruggen bouwen en samen zorgen voor een inclusieve stad. Tijdens deze tweede Goudse Stadsiftar brengen we Gouwenaars van verschillende achtergronden en leeftijden met elkaar in contact. Samen eten verbindt en zo leer je elkaar kennen. 

Mee-eten?
Vanaf 12 jaar is iedereen van harte welkom. Meld je aan via goudsestadsiftar@gmail.com. Dankzij onderstaande sponsors is de maaltijd geheel gratis!

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Gouda, Cargill Gouda, Cultuurhuis Garenspinnerij, bewoners van de asielboot en heel  veel andere vrijwilligers uit Gouda. 

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 12 jaar
Omschrijving doelgroep 
voor iedereen vanaf 12 jaar.
Deel dit: