Activiteit

Verrassing op vrijdag!

vrijdag 2 juni 2023 , 19:15 - 23:00 uur
Illustration

Verrassing op vrijdag!
vrijdag 2 juni 2023, 19.15-23.00 uur
Laat je verrassen op vrijdag! Kom lekker los met een muzikale act in het theater. Daarna word je in groepjes rondgeleid door leerlingen van het Jeugdtheaterhuis en bewoners van de Asielboot.

Hoog water in de Garenspinnerij
Geniet van intieme muzikale en poëtische optredens op verschillende locaties in het Cultuurhuis. We sluiten de avond af met een afterparty in de foyer. De rondleiders zijn leerlingen van het Jeugdtheaterhuis en bewoners van de Asielboot. Het thema van de avond is water... wil jij je helemaal onderdompelen in deze wondere waterwereld? Draag blauwe kleding en word onderdeel van het decor! 

Wie dobberen er rond deze avond?

Wees op tijd want het aantal plekken in het theater is beperkt!
Toegang is gratis.

Gamma Rave
In StudioGonz, voor de liefhebbers van drum 'n bass, dub en punk: 'Gamma Rave' from Ghent, Belgium! Live electronica is wat Gamma Rave drijft. De band wil de energie van de dansvloer naar het live circuit brengen met een frisse mix van synthetische elektronische klanken en een dosis rauwe punk. Bovenal is de band evenzeer “live” als “elektronisch”, met een dynamische sound die constant van stijl en stemming wisselt. Songs worden vaak ingezet met een sinistere trip-hop groove, om, na een naar hip-hop ruikende opbouw helemaal los te breken in een schreeuwende Drum & Bass climax. Voeg nog een gezonde dosis dub, dubstep, rock en techno toe, en je hebt het perfecte recept voor een daverende dansvloer.

Aanvang: 21.00 uur
Ticket: € 3,00

Locatie
Cultuurhuis Garenspinnerij
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Documenten
Deel dit: